Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ τη Μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), το Μπέικιν Πάουντερ, το Αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα
Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει
Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη
Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24cm και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα
Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C στις αντιστάσεις για 35 λεπτά
Διαλύετε το ½ φάκελο Sweet & Balance Φρουί ζελέ με γεύση φράουλα σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό, το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς
Παρασκευάζετε την Sweet & Balance κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού
Κόβετε τις Φράουλες σε φέτες. Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες Φράουλες
Απλώνουμε το Ζελέ πάνω στις Φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.