Τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα
Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική. Άγνωστοι λήστεψαν συνολικά τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο και διέφυγαν. Τα ξημερώματα σημειώθηκε, επίσης, επίθεση με βόμβες μολότοφ σε τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 32.
Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική. Άγνωστοι λήστεψαν συνολικά τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο και διέφυγαν.
Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Λιοσίων 220, στην Αθήνα, και στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, σε ξενοδοχείο επί της οδού Ι. Μεταξά 4 στη Βούλα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή Λ. Ελευθερίας και Κορυζή στον Άλιμο.
Τα ξημερώματα σημειώθηκε, επίσης, επίθεση με βόμβες μολότοφ σε τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 32.
Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Τραυματισμός 21χρονης στο Ρέθυμνο
Επίθεση στο σπίτι της δέχθηκε 21χρονη φοιτήτρια από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν εισβάλει στο χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας της.
Επιστρέφοντας το πρωί της Κυριακής, η φοιτήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άτομα που την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με μαχαίρι, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει χρήματα και χρυσαφικά.
Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει.
Αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι να την τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι με το μαχαίρι και να εξαφανιστούν από το μπαλκόνι απ’ όπου και είχαν εισέλθει στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας