Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου στην Καλλιθέα. Αγνωστοι που επέβαιναν σε περίπου δέκα μηχανάκια πέταξαν τις μολότοφ προς το κτίριο που βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου και προκάλεσαν ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα εκεί.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.