Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων συνεχίζεται στο γνωστό τους λημέρι, το Μικρό Παλλάς, με μια παρέα ηθοποιών και τραγουδιστών που σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τη σύγχρονη πραγματικότητα. Σάτιρα, χορός, τραγούδι, ένα παιχνίδι λέξεων και αισθημάτων μας ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο. Οι «Ήρωες» εμπνέονται από το κιτς, την παιδική τρέλα, την […]
Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων συνεχίζεται στο γνωστό τους λημέρι, το Μικρό Παλλάς, με μια παρέα ηθοποιών και τραγουδιστών που σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Σάτιρα, χορός, τραγούδι, ένα παιχνίδι λέξεων και αισθημάτων μας ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο. Οι «Ήρωες» εμπνέονται από το κιτς, την παιδική τρέλα, την κοινωνική αντίφαση και τον ιδεολογικό ελληνικό αχταρμά.
Οι «Ήρωες» εξοργίζονται με το ψεύτικο και αναζητούν το γέλιο, την αλήθεια και το λυρισμό. Είναι μια «συμμορία» προπονημένων performers με στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη των θεατών για συγκίνηση και αυθεντικό γέλιο. Οι «Ήρωες» είναι μια παράσταση για αυτά που ψάχνουμε, για αυτά που τολμάμε, για το σήμερα, ένα δίωρο δώρο στη ρουτίνα, ένα ελληνικό καμπαρέ. Μια παράσταση που αναζητά την αλήθεια μέσα από το παιχνίδι των λέξεων δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα.
Στη σκηνή οι: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βίκη Καρατζόγλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μυλωνάς, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ερμηνεύουν με το μοναδικό τους τρόπο τα κείμενα της Ελένης Γκασούκα.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο: 21.00 Κυριακή: 20.00 (λαϊκή)
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεια: 21€ Εξώστης: 18€ Λαϊκη: 18€ Ομαδικο: 15€ Φοιτητικο: 15€ Προσφορά της Πέμπτης: Για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών εισιτήριο 18€
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας