Τηλεφωνική επαφή με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ φέρεται να είχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με τον Άραβα πρίγκιπα να ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα ως την Παρασκευή για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο Τζίγκερ φέρεται να είχε δείπνο με ανθρώπους της «Arboris Capital». Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας τονίζει ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν θα περιμένει για πολύ…

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δείχνει να έχει πειστεί για την αξιοπιστία της πρότασης του πρίγκιπα, αλλά και την οικονομική του οντότητα. Κάποιες πληροφορίες λένε πως στο προσχέδιο πρότασης που έστειλε ο Αλ Σαούντ περιλαμβάνεται και φωτοτυπία εγγυητικής τραπέζης ύψους 70 εκατ. ευρώ, δηλαδή για τα 20 εκατ. ευρώ που δεσμεύεται να βάλει άμεσα στην ΠΑΕ και τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ που υπόσχεται να βάλει μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», ο Τζίγγερ είχε απευθείας επικοινωνία με τον πρίγκιπα Σουλτάν πριν από μερικές ημέρες. Η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η επικοινωνία είναι δεδομένη και λόγω αυτής αναμένονται εξελίξεις τη Δευτέρα, μέσω των δικηγόρων των δύο πλευρών, και οι δύο άνδρες βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Επιπλέον, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι σε επαφή και με την άλλη πλευρά, αυτή της εταιρίας «Arboris Capital». Όπως αναφέρεται, ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού συναντήθηκε το Σάββατο με κορυφαία στελέχη της εν λόγω εταιρίας στο «Ecali Club», δείπνησε μαζί τους και συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Τσάκας: «Ο πρίγκιπας δεν θα περιμένει»

Εν τω μεταξύ, ενοχλημένος φέρεται να είναι ο πρίγκιπας από την καθυστέρηση λήψης απόφασης στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στην εφημερίδα «Εξέδρα».

«Αν οι μέτοχοι μπορούν να περιμένουν έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, τότε ας το κάνουν. Ο πρίγκιπας όμως δεν θα περιμένει», ήταν η… μπηχτή του Τσάκα προς τους Πράσινους.

Επίσης, σε όσους δεν πιστεύουν -ακόμα- τη σοβαρότητα της κατάστασης, απάντησε: «Τα ακούω και γελάω. Μάλιστα αν τα μάθει αυτά θα μου πει παράτησέ τους και πολύ ασχολήθηκα. Ζητώ σεβασμό. Το ενδιαφέρον του Σουλτάν το μετέδωσε και το CNN, δεν μπορούν κάποιοι να το αμφισβητούν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ