Ήττα του Ολυμπιακού από την Εφες στο «Two Nations Cup»
Την ήττα με 87-62 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αναντολού Εφες, στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα του στο πλαίσιο του τουρνουά «Two Nations Cup», που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και μοιραία γνώρισαν μία «βαριά» ήττα, μία ημέρα μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς παρουσίασε πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, τα οποία καλείται να διορθώσει ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Την ήττα με 87-62 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αναντολού Εφες, στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα του στο πλαίσιο του τουρνουά «Two Nations Cup», που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και μοιραία γνώρισαν μία «βαριά» ήττα, μία ημέρα μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ.
Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς παρουσίασε πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, τα οποία καλείται να διορθώσει ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τα δεκάλεπτα: 24-23, 47-32, 72-49, 87-62
ANANTΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Σαρίτσα): Μπαλμπάι 2, Ιλιέφσκι 3 (1), Κίνσεϊ 18, Τουντσερί 5 (1), Ακιόλ 8 (2), Μπατίστα 6, Βούγιατσιτς 7 (2), Σαβάνοβιτς 10 (2), Ιλιασόβα 11 (1), Κούτσο 6, Γκιουλέρ 7 (1), Μπάρατς 4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Χάινς 11, Λούκας 3, Άντιτς 8 (1), Σπανούλης 3 (1), Χάουαρντ 7 (1), Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 9 (3), Γλυνιαδάκης 6, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Κατσίβελης, Σλούκας 5 (1).
* Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό, έμειναν οι Μάντζαρης, Πελεκάνος και Κέσελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ενδεκάδα της Εθνικής για το φιλικό με την Παραγουάη (pic)
- Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 5-0: Σαρωτική η Εθνική, έκανε το 6/6!
- Απίστευτο περιστατικό σε πλοίο για Κρήτη: Γυμνός άνδρας φέρεται να εισέβαλε σε καμπίνα μαθητριών σχολικής εκδρομής
- Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τη γειτόνισσά του – Οι συνεχείς καυγάδες με την 60χρονη Γερμανίδα
- O δείκτης Φορτούνη και η κουβέντα MVP για έναν τερματοφύλακα
- Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έχω πρόβλημα να μείνω μόνος»

