Στο Ζλάτιμπορ θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού
Για το Ζλάτιμπορ, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αναχωρούν το πρωί (08:30) της Τετάρτης οι «πράσινοι». Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης βρίσκονται ήδη στο Ζλάτιμπορ και θα υποδεχθούν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Για το Ζλάτιμπορ, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αναχωρούν το πρωί (08:30) της Τετάρτης οι «πράσινοι». Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης βρίσκονται ήδη στο Ζλάτιμπορ και θα υποδεχθούν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Στην Αθήνα θα μείνει ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ μαζί με την αποστολή των «πρασίνων» θα βρεθούν από την εφηβική ομάδα οι Φώτης Ζούμπος (1993, 1.90), Γιάννης Δημακόπουλος (1994, 2.15), Γιάννης Καραμαλέγκος (1994, 1.88), Κώστας Γόντικας (1994, 2.03), Γιώργος Δρακόπουλος (1993, 1.88), αλλά και οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Αλέξης Κυρίτσης και Μάνος Κουκουλάς. Απόντες θα είναι οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Στη Σερβία θα πραγματοποιηθούν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Μπουντούτσνοστ στο Ζλάτιμπορ, σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμα, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν στο Τσάτσακ, ιδιαίτερη πατρίδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την τοπική Μπόρατς. Στις 18 Σεπτεμβρίου στο Νόβι Σαντ θα αγωνιστούν απέναντι στη Βοϊβοντίνα, ενώ στις 19 του μηνός έχει οριστεί η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»
- «Στραγγαλίζοντας» την Κούβα – Η επόμενη πράξη της αμερικανικής ηγεμονίας Τραμπ 2.0





