Αν θέλει τον Ζήση πρέπει να πληρώσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον μανατζέρ του
Μόνο αν αποζημιώσει τη Σιένα θα κάνει δικό του τον Νίκο Ζήση ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Κιθ Γκλας. Ο ατζέντης του διεθνούς γκαρντ, που έχει… ενοχλήσει τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας με τις τοποθετήσεις του, «ξαναχτύπησε».
Μόνο αν αποζημιώσει τη Σιένα θα κάνει δικό του τον Νίκο Ζήση ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Κιθ Γκλας, στην «Εξέδρα». Ο ατζέντης του διεθνούς γκαρντ, που έχει… ενοχλήσει τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας με τις τοποθετήσεις του, «ξαναχτύπησε».
«Επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου άνθρωποι από την Ελλάδα και δεν έχω τι άλλο να πω. Η κατάσταση παραμένει στάσιμη και δεν ξέρω τι περιμένει ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο κ. Γκλας και πρόσθεσε:
«Είναι σαν να έχεις βρει ένα κοστούμι, να σου αρέσει, να σου κάνει, να συμφωνείς να το αγοράσεις και όταν έρχεται η στιγμή να πας στο ταμείο να μη θες να το πληρώσεις. Και αφού περάσει μία εβδομάδα ξαναπάς στο ίδιο μαγαζί, δοκιμάζεις το ίδιο κοστούμι, αποφασίζεις ότι θες να το πάρεις, αλλά και πάλι δεν θες να το πληρώσεις. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει τη Σιένα, αν θέλει να πάρει το Νίκο. Ουδέποτε τέθηκε θέμα από τη δική μας πλευρά ότι θα αναλάβουμε το ζήτημα της αποδέσμευσής του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
