Οι Χιλιανοί επιβεβαιώνουν για Εστράδα στον Ολυμπιακό
Έτοιμος να πληρώσει τα περίπου 2,8 εκατ. ευρώ που απαιτεί η Μονπελιέ για να πουλήσει τον Μάρκο Εστράδα, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της χιλιανής ιστοσελίδας «latercera». Η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος Χιλιανός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Oλυμπιακού με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του. Έφτασε η «Γαλατά» για το αυριανό (21:00, novasports 3) φιλικό.
Έτοιμος να πληρώσει τα περίπου 2,8 εκατ. ευρώ που απαιτεί η Μονπελιέ για να πουλήσει τον Μάρκο Εστράδα, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της χιλιανής ιστοσελίδας «latercera».
«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση Εστράδα και η Ελληνική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια δολάρια που θα ζητήσει για τον Χιλιανό η Μονπελιέ», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα και προσθέτει:
«Η καλή απόδοση που είχε με την Μονπελιέ ο Εστράδα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε αρκετές ομάδες. Στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι ο Εστράδα αποτελεί προτεραιότητα του Βαλβέρδε. Εάν υλοποιηθεί η μεταγραφή, τότε ο μέσος της Μονπελιά θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ανηκει στον ΠΑΟΚ», ολοκληρώνει το ρεπορτάζ.
Η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος Χιλιανός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Oλυμπιακού με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του.
Ο Εστράδα μπορεί να παίξει άνερα ως «6αρι», αλλά και ως «8αρι», γεγονός που τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό έχουν την πληροφορία ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Έφτασε η «Γαλατά» για το φιλικό
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Γαλατάσαραϊ εν όψει του αυριανού (21:00, novasports 3) φιλικού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η τουρκική ομάδα ταξίδεψε με τα μεγάλα αστέρια της, Φελίπε Μέλο, Ελμάντερ και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η «Γαλατά» ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί στις 7 το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι περιμένει η Τουρκία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ριντερκνές και συνεχίζει στο Ρότερνταμ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών


