Σε δώδεκα άτοκες δόσεις δημοφιλή smartphone σε προγράμματα Wind
Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia arc και Huawei U8300 Juni περιλαμβάνονται στα smartphone που διαθέτουν τα καταστήματα Wind σε 12 άτοκες δόσεις σε επιλεγμένα προγράμματα Wind to All, προσθέτοντας σε αυτά διπλάσιο χρήση Ίντερνετ το φετινό καλοκαίρι.
Οι πελάτες των καταστημάτων WIND, αυτή την περίοδο μπορούν να επιλέξουν μαζί με απίθανα δώρα και 12 άτοκες δόσεις, οποιοδήποτε από τα εξής νέα μοντέλα:
Το Samsung Galaxy S II, το λεπτότερο Smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις 8,49 χιλιοστά και με διπύρηνο επεξεργαστή, για απίστευτες ταχύτητες στα πιο συναρπαστικά παιχνίδια. Είναι πανίσχυρο, ιδιαίτερα κομψό, και ελαφρύ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με 38,25€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 (πάγιο 35 ευρώ) και 1,5GB μαζί με δωρεάν διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 599€ ή 12 άτοκες δόσεις των 49,92€.
To νέο smartphone Xperia arc της Sony Ericsson που συνδυάζει το πολύ λεπτό design με την τεχνολογία Bravia Engine της Sony ενώ προσφέρει μοναδική οπτική ποιότητα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας, για προβολή βίντεο σε ποιοτική εικόνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με 34,58€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 και 1,5GB σε 12 άτοκες δόσεις μαζί με δωρεάν διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 549€ ή 12 άτοκες δόσεις των 45,75€.
Το Huawei U8300 Juni, το νέο smartphone της Huawei με οθόνη αφής και Qwerty πληκτρολόγιο για εύκολο chatting με όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν στο πρόγραμμα WIND to ALL 250 & 350ΜB μαζί με δωρεάν διπλάσια χρήση Internet για όλο το καλοκαίρι. Η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 129€ ή 12 άτοκες δόσεις των 10,75€.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.wind.com.gr ή ένα από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας