Αποθέωσαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ οι Καναδοί
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Καναδοί στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, οι οποίοι ξεκίνησαν το πρώτο τους επίσημο ταξίδι μετά τον γάμο τους. Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στην Οτάβα του Καναδά, όπου παρέστη σε τελετή στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου. Εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου με σημαιούλες και λουλούδια στα χέρια. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η Κέιτ, φορώντας ένα μπλε φόρεμα. Οι συγκεντρωμένοι προσπαθούσαν να της δώσουν ένα λουλούδι ή να τις πιάσουν το χέρι.
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Καναδοί στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, που ξεκίνησαν το πρώτο τους επίσημο ταξίδι μετά τον γάμο τους.
Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στην Οτάβα του Καναδά, όπου παρέστη σε τελετή στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου.
Εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου με σημαιούλες και λουλούδια στα χέρια. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η Κέιτ, φορώντας ένα μπλε φόρεμα. Οι συγκεντρωμένοι προσπαθούσαν να της δώσουν ένα λουλούδι ή να τις πιάσουν το χέρι.
«Το ταξίδι σας αυτό αποτελεί την αρχή του ταξιδιού σας στις καρδιές των Καναδών» είπε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Στίβεν Χάρπερ. «Είναι τιμή και χαρά μας που επιλέξατε εμάς για το πρώτο σας επίσημο ταξίδι».
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε άπταιστα γαλλικά απάντησε: «Εμείς ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα». Και συνέχισε: «Η Κάθριν και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ στον Καναδά».
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι τις 2 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβούν στο Μόντρεαλ. Στις 3 Ιουλίου θα επισκεφθούν το Κεμπέκ, ενώ την ίδια ημέρα και την επόμενη θα επισκεφθούν το νησί Πρινς Έντουαρντ. Από τις 4 μέχρι τις 6 Ιουλίου θα πάνε στις Βορειοδυτικές Επαρχίες. Το ζεύγος, από τις 6 μέχρι και το τέλος της επίσκεψης του, στις 8 Ιουλίου, θα βρίσκεται στην Αλμπέρτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442