Για την οριστική διαγραφή της Έλσας Παπαδημητρίου συνεδριάζει το Πειθαρχικό της ΝΔ
Συνεδριάζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΝΔ με αντικείμενο την οριστική διαγραφή της Έλσας Παπαδημητρίου από μέλος του κόμματος. Αιτία είναι η διαφοροποίησή της από την επίσημη γραμμή του κόμματος στην ψήφιση για το Μεσοπρόθεσμο και η δήλωσή της από το βήμα της Βουλής ότι είναι ανεξάρτητη βουλευτής.
Εν τω μεταξύ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε ότι η κ. Παπαδημητρίου τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Συνεδριάζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΝΔ με αντικείμενο την οριστική διαγραφή της Έλσας Παπαδημητρίου από μέλος του κόμματος.
Αιτία είναι η διαφοροποίησή της από την επίσημη γραμμή του κόμματος στην ψήφιση για το Μεσοπρόθεσμο και η δήλωσή της από το βήμα της Βουλής ότι είναι ανεξάρτητη βουλευτής.
Ακολούθησε την Τετάρτη η δήλωση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστα Τασούλα, ότι η κ. Παπαδημητρίου «αυτοδιαγράφηκε».
Εν τω μεταξύ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε ότι η κ. Παπαδημητρίου τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.