Στην ημιτελική φάση του «Unicef Open» τένις του Ντε Μπος προκρίθηκε την Παρασκευή ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας γιόρτασε τα 26α του γενέθλια επικρατώντας του Γερμανού, Ντένις Γκρέμελμαϊρ, με 2-0 σετ (6-1, 6-0). Πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κροάτη, Ιβάν Ντόντιγκ, προκειμένου να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.