Το αντίπαλο δέος του VW Scirocco αλλά και του εξίσου εντυπωσιακού Renault Megane Coupe, αναμένεται να αποτελέσει η δεύτερη γενιά του Calibra.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Opel εξελίσσει ήδη ένα μικρομεσαίων διαστάσεων coupe, που θα βασιστεί στο επιμηκυμένο -για το σκοπό αυτό- δάπεδο του Astra, αναβιώνοντας το θρυλικό Calibra.
Τα σχέδια της Opel, ωστόσο, για το συγκεκριμένο project δεν σταματούν εδώ.
Παράλληλα με την εξέλιξη ενός αυθεντικού coupe δρομολογείται και η δημιουργία ενός τετραθέσιου “soft top” cabrio.
Το χαμηλότερο βάρος και κόστος της υφασμάτινης οροφής αλλά και η απουσία σχεδιαστικών συμβιβασμών είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει την Opel στην υιοθέτηση μίας πιο “παραδοσιακής” λύσης, εγκαταλείποντας -για την ώρα τουλάχιστον- τη μεταλλική, αναδιπλούμενη οροφή.
Επίσης, στα πλάνα του κατασκευαστή βρίσκεται η παραγωγή ενός στιλάτου αυτοκινήτου πόλης, που θα βρεθεί απέναντι στο Fiat 500 και το ΜΙΝΙ, όπως άλλωστε και ενός συμπαγών διαστάσεων SUV στα πρότυπα του Nissan Juke.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions