Εγκώμια στην ιστοσελίδα της UEFA για τον Φετφατζίδη
Η εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Μάλτα δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA, η οποία αναφέρεται στον Ελληνα διεθνή με εγκωμιαστικά σχόλια. «Αυτή η χρονιά είναι συναρπαστική για τον Φετφατζίδη, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο ρυθμός του και η ικανότητα του να ντριμπλάρει φάνηκαν στο παιχνίδι με την Μάλτα όπου ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
Η εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Μάλτα δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA, η οποία αναφέρεται στον Ελληνα διεθνή με εγκωμιαστικά σχόλια.
«Αυτή η χρονιά είναι συναρπαστική για τον Φετφατζίδη, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο ρυθμός του και η ικανότητα του να ντριμπλάρει φάνηκαν στο παιχνίδι με την Μάλτα όπου ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
Με τον Ελληνα διεθνή να δηλώνει: «Εγώ και ο Κυριάκος είμαστε νεαροί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κύριος Σάντος μας εμπιστεύτηκε και θα κάνουμε τα πάντα για να τον δικαιώσουμε».
Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσωπική μου επιτυχία και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα αλλά δεν σημαίνουν κάτι, αφού σημασία έχει η νίκη. Καταλαβαίνω πως μερικές φορές κρατάω την μπάλα λίγο παραπάνω και αυτό θα προσπαθήσω να το αλλάξω».
Για προκριματικά του Euro 2012 επεσήμανε: «Η διαφορά με την Κροατία και το Ισραήλ είναι στον ένα βαθμό οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα. Πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα απέναντι στην Κροατία, την οποία θα υποδεχθούμε στην έδρα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fatboy Slim: Το θρυλικό Satisfaction Skank κυκλοφορεί επίσημα μετά από 25 χρόνια «πειρατείας»
- Δίκη για τις υποκλοπές: Προσπάθεια να εντοπιστούν οι νέοι μάρτυρες
- Betsson Super Cup: Η ώρα του τελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων



