«Πακέτο» Σκόκο και Μπλάνκο θέλει η Εσκίσεχιρ
Η Εσκίσεχιρ θέλει να κάνει την υπέρβαση του χρόνου στην Τουρκία και απ' ότι φαίνεται θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, η «Ες Ες» ενδιαφέρεται για την απόκτηση τόσο του Νάτσο Σκόκο όσο και του Ισμαελ Μπλάνκο.
Η Εσκίσεχιρ θέλει να κάνει την υπέρβαση του χρόνου στην Τουρκία και απ’ ότι φαίνεται θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, η «Ες Ες» ενδιαφέρεται για την απόκτηση τόσο του Νάτσο Σκόκο όσο και του Ισμαελ Μπλάνκο.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «medya373.com» τονίζει ότι οι δύο Αργεντινοί της Ένωσης θα κληθούν να καλύψουν τα κενά του μεσοεπιθετικού Σεζέρ Οζτούρκ (πάει μάλλον στην Φερνερμπαχτσέ) και του επιθετικού Μπατουχάν Καραντενίζ (στο κυνήγι της απόκτησή του εμπλέκονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός).
Μπορεί η περίπτωση του Σκόκο να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες (ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ), όμως δεν ισχύει το ίδιο του Μπλάνκο. Ο Ζορό είναι μία ανάσα από την έξοδο από τον Δικέφαλο, ενώ η Εσκίσεχιρ ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή και τον περασμένο Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε ακουστεί και το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την ομάδα από την Τουρκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις και απειλές
- Χαρίτσης: Η πρόταση Μητσοτάκη για διακομματική είναι προσχηματική και συνιστά εμπαιγμό
- Πώς μετριέται η τοξική αρρενωπότητα; Μελέτη διαπιστώνει ότι οι άνδρες «δεν είναι τέρατα»
- Ελλάδα – Τουρκία διαπιστώνουν πρόοδο στη Θετική Ατζέντα και αναζητούν τις συμφωνίες ενόψει ΑΣΣ
- Ταρέμι: «Ξέραμε πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα



