Επεισόδια και φθορές στο λιμάνι του Ηρακλείου
Επεισόδια έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 25/05 στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ που διαμαρτύρονται για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας τουςκαι αστυνομικών. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, εξάλλου, εμποδίστηκε ο απόπλους επιβατηγών πλοίων.
Επεισόδια έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 25/05 στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ που διαμαρτύρονται για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας τουςκαι αστυνομικών. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, εξάλλου, εμποδίστηκε ο απόπλους επιβατηγών πλοίων.
Ειδικότερα, περίπου 3.000 οπαδοί του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν στα Λιοντάρια και ξεκίνησαν πορεία με κατάληξη το λιμάνι. Εκεί ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις στην κεντρική πύλη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.
Εξαιτίας των επεισοδιών και μπορστά στον όγκο των διαδηλωτών, τα δύο πλοία που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι, το Κρήτη 1 και το Φαιστός Παλλάς που επρόκειτο να αναχωρήσουν για Πειραιά, σήκωσαν τους καταπέλτες χωρίς να έχουν προλάβει να επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες τους. Καθυστέρησε έτσι η αναχώρησή τους, όπως επίσης καθυστέρησε και ο εlλιμενισμός του SuperFast το οποίο περίμενε στα ανοιχτά μέχρις ότου αποπλεύσουν τα προαναφερθέντα.
- Και ερευνητής και δικηγόρος – Μπορεί η ΑΙ να βάλει τάξη στη Δικαιοσύνη;
- Τέμπη: Δικαιολογίες και διευκρινίσεις Φλωρίδη για τις εικόνες ντροπής στην αίθουσα για τη δίκη
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα

