Η Scuderia απομάκρυνε τον Aldo Costa από την κορυφή της πυραμίδας του τεχνικού της τμήματος, έπειτα από την αποτυχία της στους πρώτους αγώνες της F1 2011. Δεν ανακοίνωσε διάδοχό του, παρά μόνο ότι ο Pat Fry θα αναλάβει Διευθυντής του Τμήματος Σασί στο Maranello.
Ο Aldo Costa αποχώρησε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Scuderia Ferrari, την υψηλότερη θέση του τμήματος κατασκευής του μονοθεσίου της Formula 1 στο Maranello, «πληρώνοντας» μόλις μετά το 5ο Grand Prix του 2011 το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
H Ferrari προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Από σήμερα ο Aldo Costa παραχωρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή για να αναλάβει νέες αρμοδιότητες μέσα στην εταιρεία. Την ίδια στιγμή, η τεχνική μας δραστηριότητα χωρίζεται σε τρεις τομείς: Διευθυντής του Τμήματος Σασί είναι ο Pat Fry, το Τμήμα Παραγωγής περνά στα χέρια του Corrado Lanzone, ενώ το Τμήμα Κινητήρα και Ηλεκτρονικών Συστημάτων παραμένει στον Luca Marmorini. Οι τρεις τους δίνουν αναφορά στον Αγωνιστικό Διευθυντή, Stefano Domenicali».
Η Scuderia δεν έκανε καμία αναφορά σχετική με τον Νικόλα Τομπάζη, ούτε με τη θέση του Επικεφαλής Σχεδιαστή που κατέχει ο Έλληνας αεροδυναμιστής στο Maranello.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας