Ο ΠΑΟ για πάντα στην καρδιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα
Για πάντα στην καρδιά του δήλωσε πως θα έχει τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε «κολακευμένος» από όσα έζησε στο ΟΑΚΑ. «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή 22/05) πήρα δώρα από όλους και ό,τι και να γίνει, ακόμα και να φύγω, θα έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά.
Για πάντα στην καρδιά του δήλωσε πως θα έχει τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε «κολακευμένος» από όσα έζησε στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:
«Είναι πολύ σημαντική για μας η νίκη και η πρωτιά. Είναι καλό που διεκδικούμε ακόμα και στα play-of f την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα έζησα φοβερές στιγμές. Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα μου. Είναι στιγμές που δεν έχω ξανά ζήσει. Είμαι κολακευμένος.
» Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή 22/05) πήρα δώρα από όλους και ό,τι και να γίνει, ακόμα και να φύγω, θα έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου. Είμαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με αυτά που έχω ζήσει. Όσον αφορά το συμβόλαιο μου, δεν έχω πιέσει καταστάσεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο

