Στο “χορό” των SUV μπαίνει και η Bentley
Αξιοποιώντας τις εκλεκτικές συγγένειες της με την Porsche, η Βentley αναμένεται να πραγματοποιήσει την είσοδό της σε νέα, SUV, πετρελαιοκίνητα αλλά και υβριδικά πεδία.
H νέα τάση πολυσυλλεκτικότητας που επικρατεί στις γκάμες προϊόντων ακόμα και των πλέον “ταγμένων” αυτοκινητοβιομηχανιών, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Bentley, πόσο μάλιστα όταν τα ηνία της βρετανικής φίρμας και θυγατρικής του ομίλου VW έχει αναλάβει ο άνθρωπος που ήταν επικεφαλής του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Porsche την εποχή που ετοίμαζε την Cayenne.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Wolfgang Durheimer, πλέον επικεφαλής της Bentley, “…η αίσθηση που δίνει η οδήγηση ενός SUV συνήθως αρέσει στους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο γρήγορο αλλά και αρκετά στιβαρό και ασφαλές, και θα μπορούσαμε κάλλιστα να την μεταφέρουμε στην υπερπολυτελή κατηγορία. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει προσφέρει κάτι αντίστοιχο. Και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς”.
Για όσους διατηρούν ακόμα αμφιβολίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Bentley, το στέλεχος της φίρμας συμπληρώνει ότι: “…η Bentley μοιάζει πολύ στην Porsche και επίσης ξέρουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ήδη στο garage τους και ένα SUV”.
Μαζί με την παράδοση, σχετικά με τον τύπο αμαξώματος των Bentley, το SUV θα σπάσει και μια άλλη που σχετίζεται με τους κινητήρες της βρετανικής φίρμας.
“Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για την Bentley να είναι διστακτική σε σχέση με τους πετρελαιοκινητήρες. Στην ίδια θέση βρισκόμασταν και στην Porsche και εκεί μάλιστα τα συναισθήματα ήταν ακόμα πιο ισχυρά συγκριτικά με την Bentley” πρόσθεσε ο επικεφαλής της φίρμας που δεν φαίνεται να σταματά εκεί.
“Μπορείς να έχεις επιδόσεις και αποδοτικότητα. Ξέρω πώς να το κάνω και έχουμε πρόσβαση στην τεχνολογία της Porsche” διευκρινίζει o W.Durheimer χωρίς να αφήνει περιθώρια -καμίας- αμφιβολίας για τις προθέσεις του και κρίνοντας από την θητεία του στην Porsche, από την αποφασιστικότητά του.
Auto Express
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442