Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία, τη Βιολογία και τις Αρχές Οργάνωσης
Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Βιολογίας, της Χημείας και των Αρχών Οργάνωσης (όλα κατεύθυνσης) συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις. Το in.gr, όπως κάθε χρόνο, μεταδίδει (μετά τη λήξη των εξετάσεων) τις απαντήσεις των θεμάτων, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Βιολογίας, της Χημείας και των Αρχών Οργάνωσης (όλα κατεύθυνσης) συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εύκολα θέματα σε Ιστορία, Χημεία,κ Αρχές Οργάνωσης και για απαιτητικά θέματα στη Βιολογία.
Καθηγητές σημειώνουν ότι φέτος η εξεταστική επιτροπή φαίνεται να επιλέγει δυσκολότερα θέματα και εκτιμούν πως στόχος αυτής της επιλογής είναι η πτώση των βάσεων.
Στην Ιστορία οι περισσότεροι βρήκαν τα θέματα εύκολα και κατανοητά, το ίδιο και στη Χημεία, ενώ ορισμένες ασάφειες στη διατύπωση θεμάτων, διαπίστωσαν κάποιοι υποψήφιοι στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, που από πολλούς θεωρείται δύσκολο μάθημα.
Η εξέταση ξεκίνησε στις 8:30 το πρωί και διήρκεσε τρεις ώρες.
Το in.gr, όπως κάθε χρόνο, μεταδίδει (μετά τη λήξη των εξετάσεων) τις απαντήσεις των θεμάτων, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
- Οι απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία
- Οι απαντήσεις των θεμάτων στη Βιολογία
- Οι απαντήσεις των θεμάτων στις Αρχές Οργάνωσης
Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με τα μαθήματα των Αρχαίων κατεύθυνσης και της Φυσικής κατεύθυνσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442