Διάστρεμμα υπέστη ο Πελεκάνος, ανεβάζει ρυθμούς ο Σπανούλης
Μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού ακολούθησε τη Δευτέρα 09/05 ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Αντιθέτως, ο Μιχάλης Πελεκάνος υπέστη διάστρεμμα, αποχώρησε από την προπονηση. Το πιο πιθανό είναι πάντως να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης 10/5 με τη Ραντνίτσκι.
Μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού ακολούθησε τη Δευτέρα 09/05 ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Ο Ελληνας γκαρντ συνεχίζει τη θεραπεία του και το επόμενο τριήμερο φαίνεται πως θα επιχειρήσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.
Αντιθέτως, ο Μιχάλης Πελεκάνος υπέστη διάστρεμμα, αποχώρησε από την προπονηση και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τρίτη. Το πιο πιθανό είναι πάντως να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης 10/5 με τη Ραντνίτσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
- Πολιτική αντιπαράθεση για την κακοκαιρία: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει»
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου



