Πορεία οπαδών του Πανιωνίου και διαμαρτυρία για την αδειοδότηση
Πορεία με προορισμό την Βουλή πραγματοποίησαν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι», στην πλειοψηφία τους μέλη του συνδέσμου «Πάνθηρες», είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και γύρω στις 18:30 ξεκίνησαν πεζοπορία με κατεύθυνση προς τη Βουλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι η ομάδα τους κινδυνεύει να υποβιβαστεί, διότι δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί. «Επίθεση» Πανιώνιου σε Λάρισα και Βεντούρη σε Πηλαδάκη.
Πορεία με προορισμό την Βουλή πραγματοποίησαν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι», στην πλειοψηφία τους μέλη του συνδέσμου «Πάνθηρες», είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και γύρω στις 18:30 ξεκίνησαν πεζοπορία με κατεύθυνση προς τη Βουλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι η ομάδα τους κινδυνεύει να υποβιβαστεί, διότι δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί.
Ο αριθμός των οπαδών αυξήθηκε όσο η πορεία πλησίαζε στο κέντρο, καθώς από τους γύρω δρόμους και άλλοι φίλοι της ομάδας ενώνονταν με το κύριο σώμα. Στην αφετηρία, εκπρόσωπος των Πανθήρων έκανε λόγο για ειρηνική πορεία και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους ο λαός των Κυανέρυθρων ξεχύθηκε στους δρόμους. Δεν έλειψαν φυσικά τα συνθήματα για τη σωτηρία της ομάδας καθώς και πανό που είχαν αποδέκτες τον κ. Τσακίρη και τον κ. Κιντή. «Τσακίρη και Κιντή, στα δύσκολα την κάνατε μαζί», έγραφε ένα, ενώ ένα άλλο: «Κάτω τα χέρια σας από τον Πανιώνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στον χώρο αναμονής [βίντεο]
- Ιράν: Χτύπησε αντιπυραυλικά συστήματα των ΗΠΑ σε Ιορδανία και ΗΑΕ – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Απίστευτο: Η Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίστηκε πιο ντυμένη από ποτέ στους δρόμους του Λος Άντζελες – Σπάνιες φωτογραφίες
- Ποιοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία – Διψήφια τα ποσοστά σε νέους και γυναίκες
- Θεσσαλονίκη: Έκρυβε σε τρέιλερ με κουφώματα χιλιάδες λαθραία τσιγάρα – Σύλληψη 59χρονου
- Ομόνοια: Δυστύχημα ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Γαλλία – Μαρτυρίες συμμαθητών του



