Διάκριση για Διαμαντίδη, Μπατίστ, Σπανούλη και Σχορτσανίτη
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία κοινού και εκπροσώπων του τύπου για την ανάδειξη των κορυφαίων της Euroleague για τη σεζόν 2010-2011 με τέσσερις «δικούς» μας παίκτες να βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ, Βασίλη Σπανούλη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Τζέρμεμι Πάργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα).
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία κοινού και εκπροσώπων του τύπου για την ανάδειξη των κορυφαίων της Euroleague για τη σεζόν 2010-2011 με τέσσερις «δικούς» μας παίκτες να βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ, Βασίλη Σπανούλη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Τζέρμεμι Πάργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα).
Η πρώτη και δεύτερη πεντάδα καθώς και ο MVP της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Final-4.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.