Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 11 Μαΐου στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.
«Η απεργία είναι η απάντηση των εργαζομένων στα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι με το εθνικό σχέδιο για την οικονομία καλούνται και πάλι να πληρώσουν και όχι οι έχοντες και κατέχοντες» δήλωσε, ανακοινώνοντας την απόφαση, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος.
Πρόσθεσε ότι δεν γίνεται ουσιαστική συζήτηση, προκειμένου να καταστεί η οικονομία βιώσιμη, ενώ εκποιείται δημόσιος πλούτος, υποδομές και κοινωνικά αγαθά, όπως η ενέργεια και καταλύονται εν μια νυκτί κοινωνικά δικαιώματα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας κήρυξε και την απεργία της 1ης Μαΐου για λόγους όχι μόνον τυπικούς, αφού όπως είπε ο κ. Παναγόπουλος υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται εκείνη την ημέρα και θα πρέπει, προκειμένου να απεργήσουν, να καλύπτονται από την απόφαση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας