Στις 16:30 το τακτικό Δ.Σ. της Superleague
Με το ενδιαφέρον στραμμένο στο θέμα των αδειοδοτήσεων πραγματοποιείται την Τετάρτη (13/04), στις 16.30, το τακτικό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας στα γραφεία της οδού Αστροναυτών.
Μπαντούνας Ηλίας
Με το ενδιαφέρον στραμμένο στο θέμα των αδειοδοτήσεων πραγματοποιείται την Τετάρτη (13/04), στις 16.30, το τακτικό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας στα γραφεία της οδού Αστροναυτών.
Η εφαρμογή του προγράμματος, που είναι απόλυτα εναρμονισμένο στα πρότυπα της UEFA, παρακολουθείται στενά από κάθε πλευρά, με τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί να έχουν σαφέστατο συμφέρον σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό. Ηδη τα φώτα δείχνουν να έχουν στραφεί σε διάφορες ομάδες που φαίνεται να έχουν πρόβλημα και ο Αστέρας Τρίπολης σε πρώτη φάση παρακολουθεί από απόσταση όσα εκτυλίσσονται.
Αλλωστε, οι συνέταιροι έχουν ήδη αποφασίσει ομόφωνα για τις προτάσεις που θα καταθέσουν στην ΕΠΟ για την επικείμενη τροποποίηση του ΚΑΠ. Μάλιστα, το γεγονός πως η Λίγκα έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε επικύρωση της βαθμολογίας μετά τις 30 Απριλίου (καταληκτική ημερομηνία των αδειοδοτήσεων) δείχνει τις προθέσεις της σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει την ομάδα που θα υποβιβαστεί λόγω αδυναμίας αδειοδότησης.
Στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθούν και κάποιες προτάσεις για τροποποίηση του καταστατικού του συνεταιρισμού, το θέμα της χρηματοδότησης της Football League και ο τρόπος λειτουργίας των επιτροπών επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ έπειτα από πρόταση της ΠΑΕ Πανιώνιος.
Μισή ώρα νωρίτερα συγκλήθηκε έκτακτη Γ.Σ. για την εκλογή εκπροσώπου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ μετά την παραίτηση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Θανάση Κανελλόπουλου. Μέχρι χθες δεν υπήρχε κανένας παράγοντας που να έδειξε ενδιαφέρον, ωστόσο μέχρι την έναρξη της συνέλευσης δεν αποκλείεται να βρεθούν ένας ή δύο υποψήφιοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο



