Το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών διατήρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 90-60 του Περιστερίου, υποχρεώνοντας το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη στην τρίτη διαδοχική ήττα του. Το 13ο αρνητικό αποτέλεσμα των «κυανοκίτρινων» τους έφερε στην 8η θέση, όπου ισοβαθμούν με τον Πανιώνιο, έχοντας το… πάνω χέρι, όσον αφορά στην πρόκριση τους στα πλέι οφ, καθώς υπερτερούν των «κυανέρυθρων» στην ισοβαθμία μεταξύ τους. Τα δεκάλεπτα: 15-24, 36-46, 49-68, 60-90.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.