Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στον αριστερό του ώμο μετά το MotoGP της Jerez, για να λυθεί το πρόβλημα της κυκλοφορίας του αίματος που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Κατάρ
Ο Dani Pedrosa θα εκμεταλλευτεί το κενό ενός μήνα του MotoGP μετά το Grand Prix της Jerez (3/04) για να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο, εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από την επέμβαση στην αριστερή του κλείδα τον Οκτώβριο του 2010.
Τότε, ο Ισπανός αναβάτης της Honda είχε χειρουργηθεί για το διπλό σπάσιμο που υπέστη στην κλείδα. Παρότι το χειμώνα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, στο MotoGP του Κατάρ (20/03) παρουσιάστηκε πρόβλημα κυκλοφορίας του αίματος, με αποτέλεσμα ο ώμος του να αποδυναμωθεί και να μην του επιτρέψει να μείνει στη μάχη της κορυφής.
Συνεπώς, πήρε την απόφαση να ξαναμπεί στο χειρουργείο, μετά τη Jerez, για να αφαιρέσει τις λάμες που τοποθετήθηκαν στον ώμο του τον Οκτώβριο και να ανακτήσει τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος στο σημείο. Πάντως, ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον εντοπισμό του προβλήματος και για την επικείμενη επίλυσή του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας