Τετραήμερη άδεια στον Τοροσίδη για ψυχολογικούς λόγους
Τετραήμερη άδεια εξασφάλισε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο διεθνής άσος μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι σε κακή κατάσταση ψυχολογική κατάσταση και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να ηρεμήσει.
Κοσκέρης Νίκος
Τετραήμερη άδεια εξασφάλισε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο διεθνής άσος μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι σε κακή κατάσταση ψυχολογική κατάσταση και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να ηρεμήσει.
Η επίθεση που έγινε στο σπίτι του μπακ των Ερυθρόλευκων τον έχει επηρεάσει και σε συνδυασμό πως ο παίκτης θα είναι εκτός από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αποφασίστηκε να μην προπονηθεί για λίγες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια

