Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 το απόγευμα, οι εκδόσεις Ιανός, παρουσιάζουν την συγγραφέα Δέσποινα Στυλιανίδου και το νέο της βιβλίο, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24, Αθήνα). Θα μιλήσουν: – Φαίδων Παπαθεοδώρου, χωροτάκτης-πολεοδόμος, Αντιπρόεδρος Ένωσης Σμυρναίων – Μαριλένα Μεσημέρη-Μυκονιάτη, φιλόλογος Είσοδος ελεύθερη
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00 το απόγευμα, οι εκδόσεις Ιανός, παρουσιάζουν την συγγραφέα Δέσποινα Στυλιανίδου και το νέο της βιβλίο, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24, Αθήνα).
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας