Τα λένε Μαρινάκης-Βαλβέρδε, πρόταση σε Μανιάτη και… Μονιάκη
Οριστικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού λαμβάνουν αυτή την ώρα στα γραφεία της ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση στον Πανιώνιο για να αποκτήσουν τον Γιάννη Μανιάτη. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στην υπθεση εμπλέκεται και το όνομα του Μονιάκη... Προπονήθηκαν Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς.
Οριστικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού λαμβάνουν αυτή την ώρα στα γραφεία της ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση στον Πανιώνιο για να αποκτήσουν τον Γιάννη Μανιάτη.
Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δεν έχει καιρό για χάσιμο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αποφασίσει για την πρόταση που θα κάνουν στον Πανιώνιο, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του Μανιάτη.
Ο παίκτης αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού εδώ και καιρό, απλώς υπήρχε αρχικά η σκέψη να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Η εμπλοκή της Ένωσης, όμως, άλλαξε τα δεδομένα και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κάνουν επίσημη κρούση για τον παίκτη.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως έχουν ήδη έτοιμη την πρότασή τους, βάσει της οποίας ο Ολυμπιακός προσφέρει περίπου 600.000 ευρώ στον Πανιώνιο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Στο σενάριο παίζει και ο δανεισμός του Μήτρογλου για ένα εξάμηνο, ωστόσο, στον παίκτη δεν αρέσει ιδιαίτερα η προοπτική του να αγωνιστεί στον Πανιώνιο.
Κατά τα άλλα στο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει τις εισηγήσεις του, σχετικά με τον παίκτη που ψάχνει ο Ολυμπιακός για το χώρο του κέντρου, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της επιστροφής του Ντιόγκο στην ομάδα. Στα ανταλλάγματα και ο… Μονιάκης (;)
Οι φήμες, που θέλουν τον Μανόλη Μονιάκη να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού εντείνονται τις τελευταίες ώρες. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η απόκτηση του νεαρού μπακ, ώστε να δοθεί ως αντάλλαγμα στον Πανιώνιο για την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη.
Οι κυανέρυθροι έχουν άμεση ανάγκη για την ενίσχυση του ρόστερ του και ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη, όπως επίσης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος και μαζί και… 600.000 ευρώ.
Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο ψάχνουν για ένα αριστερό μπακ και στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να τους προσφέρουν ένα τέτοιο παίκτη. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Μονιάκης, που τον Ιανουάριο μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Το σενάριο λοιπόν που είδε το φως της δημοσιότητες αναφέρει πως ο νεαρός κρητικός αριστερός αμυντικός θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και οι πειραιώτες με τη σειρά τους θα τον παραχωρήσουν στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για τον Μανιάτη.
Σενάριο, που φαίνεται πως ευσταθεί, καθώς ο Νίκος Μαχλάς επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μονιάκη. Προπονήθηκαν Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς
Πρωινή ήταν η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα, αφού επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ προπονήθηκε αλλά σε πιο ήπιους ρυθμούς και ο Πάντελιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.
Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης. Πριν από την προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ έγινε και λιπομέτρηση.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα γίνει πάλι στις 10:30 το πρωί.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.