Περιζήτητος το τελευταίο διάστημα είναι ο Λούκα Μόντρις με την Τσέλσι να προστίθεται στις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την Τότεναμ. Ο αντιπρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και προσωπικός φίλος του Μόντριτς αποκάλυψε ότι ο κροάτης μέσος βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να δει στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Κάρλο Αντσελότι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.