Δίωξη σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ για υπόθεση ανάθεσης των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ για υπόθεση ανάθεσης των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη.
Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία τα οποία σχετίζονται με την ανάθεση των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη, ο οποίος στη συνέχεια τα διαπραγματεύτηκε με τηλεοπτικούς σταθμούς και τα μεταπώλησε με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.
Η δίωξη στρέφεται κατά συγκεκριμένων μελών του ΔΣ της ΕΠΟ επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση, ενώ ο εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα δεν απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος όσων από τα μέλη απείχαν από την επίμαχη συνεδρίαση που έλαβε την εν λόγω απόφαση.
Η υπόθεση είχε φτάσει στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες ότι η ΕΠΟ ανέθεσε τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Κυπέλλου σε εταιρεία η οποία ανήκε σε γνωστό μάνατζερ του ποδοσφαίρου, ο οποίος αργότερα ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε ανατέθηκε για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης σε τακτικό ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο
- Μακρόν: Η Γαλλία και η Ευρώπη θέλουν «σεβασμό


