Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται η δίκη των 11 ανηλίκων στη Λάρισα
Συνεχίζεται στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Λάρισας η δίκη των 11 ανηλίκων, που είχαν συλληφθεί στο κέντρο της πόλης κατά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008. Η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση των 20 μαρτύρων υπεράσπισης, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και των συνηγόρων.
Συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Λάρισας, η δίκη των 11 ανηλίκων, που είχαν συλληφθεί στο κέντρο της πόλης κατά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008.
Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε η εξέταση των 69 μαρτύρων κατηγορίας και συνεχίζεται η εξέταση των 20 μαρτύρων υπεράσπισης, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και των συνηγόρων.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ετυμηγορία δεν αναμένεται εντός της ημέρας.
Ο κατηγορούμενοι, 9 αγόρια και 2 κορίτσια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρονται ως «μέλη εγκληματικής οργάνωσης με δομημένη και διαρκή λειτουργία, που επεδίωκε τη διάπραξη διάφορων αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα».
Συνοπτικά οι κατηγορίες που τους προσάπτονται είναι: αντίσταση από κοινού, εγκληματική οργάνωση από κοινού, στάση, εμπρησμός, παράνομη οπλοφορία, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών βομβών.
Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών σε ήρεμο κλίμα, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας