«Περίπατοι» για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, «διπλό» για το Μαρούσι, νίκησε το Περιστέρι
Ολοκληρώθηκε η πρώτη «δόση» της 8ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών τις νίκες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 93-62 επί του Άρη και ο ΠΑΟΚ 76-55 επί του Πανελληνίου. Ξεχώρισε το «διπλό» του Αμαρουσίου με 68-59 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ενώ την πέμπτη νίκη του σημειωσε το Περιστέρι με 75-62 επί του Ίκαρου Καλλιθέας.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη «δόση» της 8ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών τις νίκες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση.
Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 93-62 επί του Άρη και ο ΠΑΟΚ 76-55 επί του Πανελληνίου.
Ξεχώρισε το «διπλό» του Αμαρουσίου με 68-59 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ενώ την πέμπτη νίκη του σημειωσε το Περιστέρι με 75-62 επί του Ίκαρου Καλλιθέας.
Την Κυριακή, στις 12:30 στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον Πανιώνιο και στις 17:00 η Καβάλα φιλοξενεί την ΑΕΚ.
Η αυλαία θα «κλείσει» την Πέμπτη, με τον αγώνα Ηλυσιακός – Ολυμπιακός.
Η αναμέτρηση πρωταθλήματος των «ερυθρολευκων» μετατέθηκε, καθώς τη Δευτέρα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σαρλερουά για την 9η ημέρα της Ευρωλίγκα.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου
Βενετόκλειο 12:30 Κολοσσός Ρόδος-Πανιώνιος Φούφης-Μητσόπουλος-Πανταζής
Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-ΑΕΚ Τανατζής-Παναγιώτου-Πουρσανίδης Κ.
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου
Ιλισίων 18:00 Ηλυσιακός-Ολυμπιακός Παπαπέτρου-Αφεντουλίδης-Ξενικάκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η UEFA εκθέτει την ΚΕΔ του Λανουά
- ΠΑΣΟΚ: Το να χρησιμοποιεί ως σημαία του το σύνθημα «νομιμότητα παντού» ο Μητσοτάκης, είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο
- Διάσκεψη του Μονάχου: Ο Μερτς επιβεβαίωσε ότι Γαλλία και Γερμανία συζητούν κοινή πυρηνική αποτροπή
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Νέο κύμα μεταφοράς σαχαριανής σκόνης στην Ελλάδα από το Σάββατο
- Αρχεία Έπσταϊν: Τι αποκαλύπτουν και τι κρύβουν τα μέιλ – Οι χρηματιστές, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες




