Στην Αθήνα ο Λουσέν για να «δοκιμαστεί» από την ΑΕΚ
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Πέτερ Λουσέν, για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ. Ο 31άχρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, θα παραμείνει στη χώρα μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της «Ένωσης». Εφόσον πείσει τον Χιμένεθ και περάσει βέβαια με επιτυχία και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα γίνουν κινήσεις για να αποκτηθεί. Στο... περίμενε ο Ροτέν.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Πέτερ Λουσέν, για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ. Ο 31άχρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, θα παραμείνει στη χώρα μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της «Ένωσης». Εφόσον πείσει τον Χιμένεθ και περάσει βέβαια με επιτυχία και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα γίνουν κινήσεις για να αποκτηθεί. Στο περίμενε ο Ροτέν.
Ο Χιμένεθ γνωρίζει πολύ καλά τον Λουσέν, μιας και ο παίκτης έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ισπανία, με τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαραγόσα και Σανταντέρ. Εκτιμά πολύ τις ικανότητές του, ωστόσο θέλει να τεστάρει ιδίοις όμμασι, το κατά πόσο τον έχει επηρεάσει ο περσινός σοβαρός τραυματισμός του. Εφόσον αποδείξει ότι τον έχει ξεπεράσει πλήρως, τότε πιθανότατα θα αποκτηθεί, μιας και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του.
«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ»
Ο ίδιος πάντως, είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα με το «Δικέφαλο» στο στήθος, όπως δήλωσε και στην εφημερίδα Sportday. «Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπογράψω στην ΑΕΚ. Περιμένω πως και πώς να ξαναπαίξω, μου έχει λείψει η μπάλα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο… περίμενε ο Ροτέν
Όσον αφορά στην περίπτωση του Ζερόμ Ροτέν τώρα, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, ωστόσο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα. Ο Γάλλος έχει πείσει για την αξία του τον Χιμένεθ, αν και χρειάζεται δουλειά ακόμα για να βρεθεί στα επίπεδα που θέλει ο Ισπανός. Το γεγονός πάντως ότι ακόμα και να αποκτηθεί, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έναν περίπου μήνα, αλλά και σε συνδυασμό ότι έχει κάνει κανονική προετοιμασία με την ΠΣΖ το καλοκαίρι, του δίνουν αρκετούς πόντους. Το μόνο που μένει είναι να φανεί αν θα τα βρει και με τη διοίκηση στο οικονομικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή





