Αυστηρότερα «τεστ αντοχής» για τις τράπεζες τον Φεβρουάριο
H EE θα ξεκινήσει ένα νέο γύρο αυστηρότερων «τεστ αντοχής» για τις τράπεζες τον Φεβρουάριο, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, επιβεβαίωσε την Τρίτη ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν, τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια στα τεστ των τραπεζών.
H EE θα ξεκινήσει ένα νέο γύρο αυστηρότερων «τεστ αντοχής» για τις τράπεζες τον Φεβρουάριο, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, είπε την Τρίτη ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Όλι Ρεν.
«Ένα από τα στοιχεία είναι η προετοιμασία ενός νέου πιο αυστηρού και πιο ολοκληρωμένου γύρου τεστ αντοχής στις τράπεζες που θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους και θα βασίζονται στη νέα χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική», είπε ο κ. Ρεν σε συνέντευξη Τύπου, μετά τις συζητήσεις που είχε με τους υπουργούς Οικονομικών και άλλους αξιωματούχους της ΕΕ την Τρίτη, όπως αναφέρει το Reuters.
Ο Φινλανδός Επίτροπος είπε επίσης ότι είναι σημαντικό να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια στα τεστ των τραπεζών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.