Θέλουμε αποσταθεροποίηση της βάρβαρης πολιτικής, λέει η Αλέκα Παπαρήγα
«Δεν θα διστάσουμε να πούμε πως θέλουμε να αποσταθεροποιήσουμε τη βάρβαρη ταξική συντηρητική πολιτική. Αυτή που είχαμε πριν, που έχουμε τώρα με το μνημόνιο και αυτή που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απαντώντας στο δίλημμα του πρωθυπουργού, το οποίο χαρακτήρισε «τρομοκρατικό».
«Ο πρωθυπουργός διαμόρφωσε την βασική τακτική της κυβέρνησης και αυτή εμείς βάζουμε στο επίκεντρο της προσοχής μας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές», δήλωσε απόψε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μιλώντας σε εκδήλωση κομματικών οργανώσεων από τον χώρο της Πρόνοιας.
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι ο πρωθυπουργός λέει ότι «αν ο λαός στις εκλογές δεν ψηφίσει τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες και στους δήμους, ή έστω τους μαϊμού συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ, τότε πάμε σε πορεία αποσταθεροποίησης, θα αποσταθεροποιηθεί η ζωή στην Ελλάδα και οδηγούμαστε σε χρεοκοπία. Πρόκειται για πλαστό τρομοκρατικό δίλημμα» είπε η κ. Παπαρήγα.
Η γγ του ΚΚΕ τόνισε ακόμη ότι η θέση αυτή του πρωθυπουργού δείχνει το εξής: «Ότι αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός θεωρεί, όταν ο λαός αρνείται να σκύψει το κεφάλι, όταν αποφασίζει να διεκδικήσει δουλειά, μεροκάματο, μέτρα προστασίας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, Υγεία, Παιδεία δωρεάν. Όταν αποφασίζει να βάλει φρένο στον κατήφορο που βρισκόμαστε και να διεκδικήσει άρση των αδικιών και να ζήσει καλύτερα».
Εμείς, είπε η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στη στάση του ΚΚΕ, «δεν θα διστάσουμε να πούμε πως θέλουμε να αποσταθεροποιήσουμε τη βάρβαρη ταξική συντηρητική πολιτική. Αυτή που είχαμε πριν, που έχουμε τώρα με το μνημόνιο και αυτή που έχουμε μπροστά μας. Όταν ο λαός βγαίνει στο προσκήνιο και διεκδικεί τα δικαιώματά είναι παράγοντας θετικός, παράγοντας σταθερότητας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442