
Σε άριστο κλίμα η συνάντηση του Αντ.Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, στη Ρηγίλλης, συνάντηση που έγινε λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ από τις δηλώσεις του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τις οποίες εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ.
Σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, στη Ρηγίλλης, συνάντηση που έγινε λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ από τις δηλώσεις του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τις οποίες εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ.
Και οι δύο πλευρές δηλώνουν πως το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν τα θέματα περιβάλλοντος, αρμοδιότητας του τομεάρχη της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, διαψεύδοντας παράλληλα πως συζητήθηκε οτιδήποτε άλλο.
Από τη Ρηγίλλης τονίζουν πως η συνάντηση αυτή εντάσσεται στις συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τους τομεάρχες, επισημαίνοντας πως η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι άριστη και αποδίδει τα μέγιστα.
Κύκλοι της ΝΔ επισημαίνουν πως ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί είδηση μια συνάντηση με έναν τομεάρχη, καθώς κάτι τέτοιο είναι συνήθης πρακτική.
Σύμφωνα πάντως με δύο συνεργάτες του κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη στάση που κράτησε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πατέρας του προς το πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να επανέλαβε πως είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε αιχμάλωτο το 9χρονο παιδί του επί έναν χρόνο – Βρέθηκε γυμνό και υποσιτισμένο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442