Η συγγραφέας Αργυρώ Πιπίνη σας περιμένει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι), με αφορμή το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πανέξυπνοι ντετέκτιβ, πραγματικοί γάτοι. Πραγματικοί γάτοι σε ρόλο ντετέκτιβ. Ένα ιερό κειμήλιο -ένας αιγυπτιακός πάπυρος- που έχει χαθεί. Μία […]
Η συγγραφέας Αργυρώ Πιπίνη σας περιμένει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι), με αφορμή το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Πανέξυπνοι ντετέκτιβ, πραγματικοί γάτοι. Πραγματικοί γάτοι σε ρόλο ντετέκτιβ.
Ένα ιερό κειμήλιο -ένας αιγυπτιακός πάπυρος- που έχει χαθεί. Μία κλοπή που πρέπει να διαλευκανθεί. Ένα μεγάλο μυστήριο απ’ τα πολύ πολύ παλιά χρόνια που πρέπει να λυθεί.
Ένας μορφωμένος γάτος -ο Ευγένιος- με άπειρα χαρίσματα. Κι ένας ακόμα γάτος –ο αδερφός του ο Μήτσουλας- με κακές παρέες και άσχημες συνήθειες.
Ο Ευγένιος καλείται να δώσει τη λύση.
Ελάτε να τον βοηθήσετε ν’ ανακαλύψει τα ίχνη του πάπυρου και να τον πάρει πίσω.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας