Έκτη αναβολή για την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου
Για έκτη φορά αναβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης η εκδίκαση της υπόθεσης Κεντέρη - Θάνου για το τροχαίο λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004. Νέα ημερομηνία που ορίστηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι η 12η Ιανουαρίου του 2011.
Για έκτη φορά αναβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης η εκδίκαση της υπόθεσης Κεντέρη – Θάνου για το τροχαίο λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ωστόσο, αναβλήθηκε εκ νέου.
Στην υπόθεση πλην των δύο αθλητών, κατηγορούμενοι είναι επτά γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ, καθώς και ο προπονητής Χρήστος Τζέκος.
Ο τελευταίος ήταν παρών στο δικαστικό μέγαρο, ενώ οι δύο αθλητές εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.
Νέα ημερομηνία που ορίστηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι η 12η Ιανουαρίου του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πού θα φτάσει φέτος ο κατώτατος – Ποια επιδόματα επηρεάζονται
- Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε κτηνοτροφική μονάδα – Αγνοούνται 60 πρόβατα
- Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη
- Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final 8 – Οι ημερομηνίες διεξαγωγής
- «Ο Τσάπλιν ήταν μια κατηγορία μόνος του»: Το φινάλε που άλλαξε μια για πάντα τον κινηματογράφο
- Mercosur: Το «μπλόκο» στη συμφωνία και τα «θεμέλια» που έβαλε η πρόταση της Ευρωαριστεράς


