Για ένα χρόνο στη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο
Στη Φλαμένγκο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, για τον δανεισμό του 23άχρονο στράικερ για μια σεζόν.
Στη Φλαμένγκο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (19/8), ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, για τον δανεισμό του 23άχρονο στράικερ για μια σεζόν.
Η ομάδα του προπονητή Ζίκο, προσφέρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στους Πειραιώτες για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ενώ στην συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς του Λατινοαμερικανού στράικερ που θα φτάσει τα 9.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Ντιόγκο με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ: Ποιο είναι το πρόσωπο που προκρίνει ο Τραμπ για την ηγεσία του Ιράν
- Αταμάν: «Ο Κέντρικ έπαιξε απίστευτα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού»
- Όσα είπε ο Jay-Z σε μια νέα, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
- Νέα Αριστερά: Εποχή Σακελλαρίδη μετά την παραίτηση Χαρίτση – Ο δρόμος που ανοίγει για αλλαγή επικεφαλής στην ΚΟ
- Τεχνητή νοημοσύνη: Γιατί στρέφει τους νέους στα τεχνικά επαγγέλματα
- «Καρφιά» από Ρομάριο σε Αντσελότι για τον Νεϊμάρ: «Ένας σταρ πρέπει να παίζει στην Εθνική»



