Μεταγραφική «βόμβα» του Ίκαρου Καλλιθέας με τον Καλαμπόκη
Mία σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο διεθνής γκαρντ ήταν αρχικά διστακτικός, αλλά τελικά πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας της Καλλιθέας και το μεσημέρι της Παρασκευής υπέγραψε το συμβόλαιο του, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου και του προπονητή, Άρη Λυκογιάννη.
Mία σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο διεθνής γκαρντ ήταν αρχικά διστακτικός, αλλά τελικά πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας της Καλλιθέας και το μεσημέρι της Παρασκευής υπέγραψε το συμβόλαιο του, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου και του προπονητή, Άρη Λυκογιάννη.
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη», τόνισε αρχικά ο Καλαμπόκης και συνέχισε:
«Από την πρώτη στιγμή είδα πως οι άνθρωποι του Ικάρου ήταν πολύ σοβαροί κι ειλικρινείς απέναντι μου. Παράλληλα η πρόταση που μου έγινε ήταν πολύ καλή και σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, έκρινα πως θα ενταχθώ σε μια εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας σύλλογος που κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω και το μομέντουμ ήταν το κατάλληλο για να έρθω. Ο Ίκαρος με τον τρόπο που δουλεύει και με την ραγδαία εξέλιξη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο χώρο του μπάσκετ του και πιστεύω πως μπορούμε και στην Α1 να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Παροτρύνω μάλιστα κάθε παίκτη που θέλει να ενταχθεί σε ένα υγιές και άκρως μπασκετικό περιβάλλον, να έρθει στον Ικαρο!».
Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στην τριετή θητεία του στον Πανιώνιο: «Τα τρία χρόνια που έπαιξα στον Πανιώνιο θα τα θυμάμαι με μεγάλη χαρά. Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν, αλλά εύχομαι ότι καλύτερο στον Πανιώνιο».
Ο τεχνικός της ομάδας της Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, σχολίασε από την πλευρά του: «Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αξία του Καλαμπόκη, καθώς είναι γνωστή σε όλο το χώρο του μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας που αποκτήσαμε έναν Έλληνα παίκτη κορυφαίου επιπέδου, με θητεία στην Εθνική ομάδα και τόσες παραστάσεις τόσο από την Α1, όσο και από την Ευρωλίγκα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, του ευχόμαστε να είναι υγιής και τον περιμένουμε από τον Αύγουστο να δουλέψει σκληρά, μαζί με τους συμπαίκτες του, καθώς η περίοδος της προετοιμασίας είναι πάρα πολύ σημαντική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αγία Βαρβάρα: Αιματηρή επίθεση σε 21χρονο από ομάδα 15 ατόμων με ρόπαλα και κράνη – Του άρπαξαν και τη μηχανή
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Μέση Ανατολή: Αναχώρησε μια πρώτη πτήση τσάρτερ, λένε οι ΗΠΑ – Πάνω από 17.500 Αμερικανοί έχουν επιστρέψει
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ

