Δυσανάλογη ήταν η αναταραχή που προκάλεσε η σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ το πρωί της Παρασκευής στη -ήρεμη, από άποψη σεισμικής δραστηριότητας- Ουάσιγκτον, καθώς όσοι κάτοικοι αισθάνθηκαν το σεισμό νόμιζαν ότι μπoρεί να επρόκειτο ακόμη και για μεγάλη έκρηξη. Η ασθενής σεισμική δόνηση ήταν πάντως η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στην περιοχή.
Δυσανάλογη ήταν η αναταραχή που προκάλεσε η σεισμική δόνηση 3,6 ρίχτερ το πρωί της Παρασκευής στη -ήρεμη, από άποψη σεισμικής δραστηριότητας- Ουάσιγκτον, καθώς όσοι κάτοικοι αισθάνθηκαν το σεισμό νόμιζαν ότι μπoρεί να επρόκειτο ακόμη και για μεγάλη έκρηξη.
Ο σεισμός κράτησε περίπου δέκα δευτερόλεπτα τα ξημερώματα της Παρασκευής (τοπική ώρα). Όπως ανέφερε γεωφυσικός της USGS, σύμφωνα με το CNN, ήταν η ισχυρότερη καταγεγραμμένη δόνηση σε ακτίνα 72 χιλιομέτρων από τότε που δημιουργήθηκε η βάση δεδομένων το 1974.
Μέχρι την Παρασκευή, η πιο μεγάλη δόνηση που έχει σημειωθεί από τότε ήταν το 1993, οπότε και έγινε ένας σεισμός μεγέθους 2,7 βαθμών.
Από τον σεισμό δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές, όμως το Γεωλογικό Ινστιτούτο δέχθηκε αναφορές 5.500 ατόμων ότι τον αισθάνθηκαν. Οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές των αμερικανικών δικτύων ασχολήθηκαν επίσης εκτενώς με το ασυνήθιστο φαινόμενο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, πάντως, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι δεν ένιωσε το σεισμό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας