Από την Ακαδέμικα στην Πόρτο ο αμυντικός Εμίντιο Ραφαέλ
Την τρίτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Πόρτο, η οποία, μετά τους Ζοάο Μουτίνιο και Χάμες Ροντρίγκες, ενέταξε στο δυναμικό της τον Εμίντιο Ραφαέλ Αουγκούστο Σίλβα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ακαδέμικα.
Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «δράκους», οι οποίοι θα δώσουν στην ομάδα από την Κοϊμπρα 400.000 ευρώ, καθώς και τον Γκανέζο αμυντικό, Ντέιβιντ Άντι, ως αντάλλαγμα.
Ο 24χρονος οπισθοφύλακας, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, «μετακόμισε» πέρυσι στην Ακαδέμικα, όπου τον ξεχώρισε ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας, που είναι ο νέος τεχνικός της Πόρτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια

