Με πτώση 0,91% έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της
εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε εν μέσω υποτονικής συναλλακτικής
δραστηριότητας. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.447,15
μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,91%. Η αξία των συναλλαγών
ανήλθε στα 71,99 εκατ. ευρώ.
Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε εν μέσω υποτονικής συναλλακτικής δραστηριότητας.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.447,15 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,91%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 71,99 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,07%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,19% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,37%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών +2,80% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας +1,83%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες της Υγείας -3,14% και των Πρώτων Υλών -2,56%.