Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Α' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής. Ωστόσο ξεκαθαρίστηκε ότι πρώτα οι «πράσινοι» πρέπει να συμφωνήσουν με την ΑΕΚ.
Ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, συναντήθηκε με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα και συζήτησαν την περίπτωση ο Αργεντινός μέσος της ΑΕΚ να γίνει μόνιμος κάτοικος Παιανίας.
Ο Σκόκο είναι μία περίπτωση κοινής αποδοχής στον Παναθηναϊκό καθότι η μεταγραφή του είχε δουλευτεί από τις ημέρες που στην προεδρεία της ομάδας βρισκόταν ο Νικόλας Πατέρας και ο τότε Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου, είχε κάνει τις απαιτούμενες επαφές.
Από την πλευρά του ο κ. Διαννής επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως ο Σκόκο είναι πολύ θετικός στο να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει το σημαντικό δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League.
Ξεκαθάρισε, όμως, ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να επέλθει και συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.