Με Μπουρντίσο αντί Βερόν η Αργεντινή απέναντι στη Ν.Κορέα
Σε τουλάχιστον μία αλλαγή θα προχωρήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον αγώνα
της Πέμπτης με τη Νότια Κορέα συγκριτικά με την ενδεκάδα που
παρέταξε εναντίον της Νιγηρίας στην πρεμιέρα του «ελληνικού» ομίλου του Μουντιάλ 2010. Όπως εκτιμάται από τα ΜΜΕ
της λατινοαμερικάνικης χώρας, η μοναδική αλλαγή που θα γίνει θα είναι η
είσοδος του Μπουρντίσο στην αρχική ενδεκάδα, στη θέση του Βερόν.
Σε τουλάχιστον μία αλλαγή θα προχωρήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον αγώνα της Πέμπτης με τη Νότια Κορέα συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε εναντίον της Νιγηρίας στην πρεμιέρα του «ελληνικού» ομίλου του Μουντιάλ 2010.
Μετά τη νίκη επί των Αφρικανών η «μπιανκοτσελέστε» θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Όπως εκτιμάται από τα ΜΜΕ της λατινοαμερικάνικης χώρας, η μοναδική αλλαγή που θα γίνει θα είναι η είσοδος του Μπουρντίσο στην αρχική ενδεκάδα, στη θέση του Βερόν.
Ταυτόχρονα, ο Γκουτιέρεζ θα μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή προκειμένου να παίξει στη θέση του άσου της Εστουνιάντες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας