Νίκη ελπίδας για τον Πανελλήνιο μέσα στο Μαρούσι στον 3ο «μικρό» τελικό
Ο Πανελλήνιος ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου «μικρού» τελικού της Α1 ανδρών του μπάσκετ με 92-78 επί του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά με φόντο την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Οι «Ολυμπιονίκες» πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση απέναντι στην χειρότερη της ομάδας των βορείων προαστίων και έτσι κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά σε 2-1. Πλέον, οι δύο ομάδες έχουν ραντεβού στην Κυψέλη το Σάββατο. Την Τετάρτη (21:45), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον 3ο τελικό με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.
Ο Πανελλήνιος ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου «μικρού» τελικού της Α1 ανδρών του μπάσκετ με 92-78 επί
του Αμαρουσίου στο κλειστό του
Αγίου Θωμά με φόντο την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.
Οι «Ολυμπιονίκες» πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση
απέναντι στην χειρότερη της ομάδας των βορείων προαστίων και έτσι
κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά σε 2-1. Πλέον, οι δύο ομάδες έχουν
ραντεβού στην Κυψέλη το Σάββατο. Την
Τετάρτη (21:45), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον
3ο τελικό με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.
Οι «αιώνιοι» για το προβάδισμα…
Την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να προηγηθεί εκ νέου, αφήνοντας πίσω την αρνητική παρένθεση στο ΣΕΦ. Το πλεονέκτημα έδρας καθησυχάζει τον κάτοχο του τίτλου, όπως και οι αναμνήσεις της επιβλητικής επικράτησης στον πρώτο τελικό απέναντι στον «αιώνιο». Την ίδια στιγμή, όμως, όλα αυτά δεν εφησυχάζουν τους παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, οι οποίοι γνωρίζουν πως ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα για το «break». Στον Ολυμπιακό, τα χειρότερα απεφεύχθησαν μετά τη νίκη, μια νίκη που σε καμία περίπτωση πάντως δεν αποτελεί πανάκεια για τα προβλήματα μέσα στην ομάδα. Ενδεχόμενη επανάληψη της απαράδεκτης αγωνιστικής εικόνας στο ΟΑΚΑ προ ημερών θα αναζωπύρωνε τον θυμό των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά, με τους πιο αισιόδοξους να πιστεύουν στο «διπλό» και τους πιο απαισιόδοξους να ζητούν, αν μη τι άλλο, μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο «εχθρικό έδαφος».
Τρίτη 1 Ιουνίου
Αγίου Θωμά 19:00 Μαρούσι – Πανελλήνιος
Τετάρτη 2 Ιουνίου
ΟΑΚΑ 21:45 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Sex, γυμνό, τραπεζικοί κωδικοί: Αν αγοράσατε τα smart glasses της Meta, κάποιος στην Κένυα ξέρει τα πάντα για εσάς – Σοκαριστική έρευνα
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)



