Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γκιγιόμ
Σαμικά. Ο Γάλλος ακραίος δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την Ισκρα
Οντίντσοβο, την οποία αποδέχθηκε, κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του
επί ρωσικού εδάφους.
Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γκιγιόμ Σαμικά. Ο Γάλλος ακραίος δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την Ισκρα Οντίντσοβο, την οποία αποδέχθηκε, κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του επί ρωσικού εδάφους.
Οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει από τον διεθνή παίκτη να αναβάλει για λίγες ημέρες την απάντησή του, όμως η πίεση των Ρώσων δεν άφηνε τέτοια περιθώρια κι έτσι ο Σαμικά λέει «αντίο» στον Παναθηναϊκό, στον οποίο εντάχθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και τον βοήθησε να κατακτήσει το κύπελλο, ενώ συμπεριλήφθηκε και στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!
Χιλιάδες απλού κόσμου και οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητικού και -όχι μόνο- κόσμου της Ρουμανίας απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Μιρτσέα Λουτσέσκου, με την ατμόσφαιρα να δονείται από συνθήματα – Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής έγινε η κηδεία του.